Bedrijfsuitvoering

Goed en professioneel schoonmaken kan alleen wanneer je de aansturing ook professioneel aanpakt. Daarvan zijn wij overtuigd. Daarom is onze bedrijfsvoering gedegen gestructureerd en goed georganiseerd. Ons doel is het beste resultaat op schoonmaakgebied. En dat bereiken we onder meer door een nauwgezette bedrijfsvoering.

Onze gemotiveerde schoonmakers hebben daarom direct contact met een supervisor op de werkvloer. Zo wordt er zeer gericht schoongemaakt en kunnen we eventuele calamiteiten direct oplossen. Onze facility manager heeft nauw contact met u als opdrachtgever. Deze controleert de kamers en kijkt of alle werkzaamheden in overeenstemming zijn met uw wensen. Ook zorgt de facility manager ervoor dat alle verwachtingen van uw kant duidelijk zijn bij onze schoonmakers.

In gesprek blijven

Communicatie vinden wij daarom belangrijk. Wij zijn graag goed voor onze mensen. Met elkaar in gesprek blijven is daarbij een wezenlijk onderdeel. Op zo’n manier dat onze mensen tevreden en gemotiveerd zijn. Alleen zo bereiken we het beste resultaat. Al onze inspanningen zijn er uiteindelijk op gericht dat u kwalitatief hoogwaardige schoonmaak ontvangt.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.