Diensten

Wij maken schoon. En dat doen wij alleen in hotels. Bewust. Want zo kunnen we specialistisch en vakkundig werk leveren. Uw openbare ruimtes, de lounges en de hotelkamers zijn bij ons in goede handen. Wij weten wat hotelgasten belangrijk vinden en laten dat zien in de wijze waarop wij uw hotel reinigen. Gastvrijheid is wat we ermee willen benadrukken. En dat is uiteraard ook wat u voor ogen hebt!

Wat wij doen:

 Management services binnen de gehele housekeeping - Excellence hospitality.
 Controlemanagement van de kamers.
 Schoonmaakonderhoud van de kamers.
 Schoonmaakonderhoud van de publieke ruimtes als gangen, lobby en zalen.
 Linnengoed services. Verzorgen, leveren en transporteren van linnengoed.
 Glasbewassing.
 Specialistische reiniging van vloeren en tapijten.
 Reiniging van zwembaden.
 Het aanvullen van guest supplies.
 Roomservice attendants.
 YES Host - hotelreceptionist en hostess hospitality.
 YES Host - medewerkers voor de spoelkeuken en bediening etc.

YES Host

Kundig en gemotiveerd personeel

Onze medewerkers zijn kundig en gemotiveerd. Vriendelijkheid staat bij ons centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze mensen hun werk leuk vinden om te doen. Bovendien investeren wij graag in onze medewerkers. Zo loopt iedere nieuwe medewerker mee met een ervaren collega en krijgt, indien nodig, een tweewekelijkse persoonlijke opleiding. Kwaliteit is wat we hiermee bereiken.

Strak georganiseerd

Onze meewerkende supervisor en facility managers controleren de werkzaamheden van onze medewerkers. Ze zijn persoonlijk betrokken bij de schoonmaakwerkzaamheden in uw hotel. Iedere keer bieden we zo de juiste kwaliteit. En bovendien hebt u daarmee ook direct een persoonlijk aanspreekpunt vanuit onze organisatie. Daarnaast houden onze regiomanagers ook graag contact met u over het reilen en zeilen van onze mensen binnen uw hotel. Zo zorgen we voor een succesvolle schoonmaak, maar eventuele problemen kunnen we zo ook direct oplossen.

Kortom: YES Hotel Services staat voor kwalitatief bijzonder goede schoonmaak door een goed georganiseerde bedrijfsvoering

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.