Over ons

Het maakt niet uit waar uw hotel is gevestigd. We werken landelijk. Overal hebben wij professionele schoonmaakmedewerkers in dienst, werkend vanuit onze klantgerichte, gestructureerde en professionele visie. Gebaseerd op excellence hospitality. Dat is onze kracht! Yes Hotel Services is gespecialiseerde hotelschoonmaak op maat. In professionele, kwalitatieve en excellence hotelschoonmaak.

Wij investeren graag in onze medewerkers. Allemaal zijn ze ervaren en specifiek opgeleid voor de housekeeping van hotels. Daardoor zijn onze medewerkers kundig en gemotiveerd. Iedere nieuwe medewerker loopt bovendien mee met een ervaren collega en krijgt, indien nodig, een tweewekelijkse persoonlijke opleiding. Kwaliteit is wat we hiermee bereiken.

Vriendelijke medewerkers

Daarnaast staat vriendelijkheid centraal bij ons. Wanneer uw hotelgasten onze medewerkers tegenkomen, treden ze hen hartelijke tegemoet. Ze doen er alles aan om uw gasten een welkom gevoel te geven. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze mensen hun werk met plezier doen. Dat ze het fijn vinden voor Yes Hotel Services te werken. Vanuit onze overkoepelende organisatie sturen wij daarom gericht aan op het wij-gevoel. Mede door een gestructureerde organisatie bewerkstelligen wij dit.

Persoonlijke aanspreekpunt binnen YES Hotel Services

Onze meewerkende supervisor en facility managers controleren de werkzaamheden van onze medewerkers en zijn zo persoonlijk betrokken bij onze hotelschoonmaak in uw hotel. Iedere keer bieden we zo de juiste kwaliteit. En bovendien hebt u daarmee ook direct een persoonlijk aanspreekpunt vanuit onze organisatie. Daarnaast houden onze regiomanagers ook graag contact met u over onze aanwezige mensen binnen uw hotel. Zo zorgen we voor een succesvolle hotelschoonmaak, maar kunnen we onverhoopte problemen ook direct oplossen.

Meer weten? Neem contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Maatwerk staat bij ons centraal. Wij komen graag bij u op locatie.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.